Algemene voorwaarden en cookiebeleid

Laatste update 15 februari 2019

 1. Algemene Voorwaarden

Definities
In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Ik: de gebruiker van de algemene voorwaarden, Saskia van Mourik, eigenaar van Kapsalon The Mooimakerij gevestigd te Warnsveld en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08145371.

Jij: ook wel de klant genoemd.

Toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden is van toepassing op mijn website en in mijn salon, Kapsalon The Mooimakerij en alle producten of diensten die ik middels deze website aanbied. Door deze website te gebruiken en/of producten of diensten af te nemen in mijn kapsalon stem je in met deze algemene voorwaarden en het cookiebeleid. Ik behoud mij het recht deze algemene voorwaarden in de toekomst aan te passen en/of te wijzigen.


Uitvoering van de overeenkomst
Jij mag mij een verplichting tot inspanning verwachten. Ik zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Ik heb een inspanningsverplichting jegens jou, nooit een resultaatverplichting. Jij als klant bent zelfverantwoordelijk voor het behaalde resultaat. Keuzes en beslissingen die jij neemt voor jezelf zijn altijd jouw eigen verantwoordelijkheid.

Betaling
Bij het eerste contact (online of offline), word jij op de hoogte gesteld van het dan geldende tarief van de gewenste dienst. Voor alle diensten geldt dat deze na behandeling in de kapsalon contant of per pin betaald wordt.

Alle prijzen op mijn website zijn inclusief 9% btw, tenzij expliciet anders vermeld.

 

Annulering en restitutie
Annulering van een afspraak in de kapsalon moet telefonisch/app (0613194222) of per e-mail (info@themooimakerij.nl) gemeld worden bij mij.

Voor gemaakte afspraken geldt het volgende:

 • Voor afspraken die gemaakt zijn geldt dat jij minimaal 24 uur van tevoren de afspraak moet afzeggen. Anders kan ik de kosten van de gereserveerde tijd in rekening brengen.


Annulering door mij als opdrachtnemer
Ik, Saskia van Mourik van Kapsalon The Mooimakerij, behoudt mij het recht voor in gevallen waarin sprake is van overmacht datum, de aanvangstijd en/of plaats van de activiteit te wijzigen in overleg met jou als klant.

Aansprakelijkheid
Ik ben nimmer aansprakelijk voor enige (directe dan wel indirecte) schade welke aan jou is ontstaan door en/of tijdens het gebruik van door en/of namens mij geleverde diensten. Daarnaast ben ik nimmer aansprakelijk voor de kwaliteit van de door mij geleverde diensten.

Vertrouwelijkheid
De door jou aan mij verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Zie hiervoor mijn Privacy Verklaring. Dit geldt voor alle informatie die als vertrouwelijk aan mij is verstrekt en voor alle informatie die redelijkerwijs als zodanig kan worden beschouwd. Ik ben geen gesprekspartner van derden. Dit betekent dat er geen overleg met ex-partners, scholen, artsen en anderen plaatsvindt. Alle informatie van jou wordt met de grootst mogelijk zorgvuldigheid behandeld door mij.


Tevredenheid
Ik streef continu naar de best mogelijke kwaliteit. Wie klachten of suggesties heeft over een dienst, kan deze aangeven via de mail: info@themooimakerij.nl.

Auteursrechten
Alles wat op de website staat is eigendom van mij, Saskia van Mourik – Kapsalon The Mooimakerij.

Website
Ik besteed de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van mijn websites www.themooimakerij.nl. Informatie vermeld op deze websites wordt zo actueel mogelijk gehouden. Desondanks kan het gebeuren dat de aangeboden informatie op deze site niet (meer) actueel is. Tarieven en veranderingen kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op mijn website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Aan de informatie op deze websites kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van mij dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

 

 1. Cookiebeleid
  Bij het gebruik van mijn website kan door mij en/of door derden informatie over jouw gebruik van deze worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat je browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Een cookie weet niet wie je bent. Jouw naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens zijn niet bekend voor een cookie. Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses op basis van je surfgedrag.

Cookies zijn nodig om mijn website goed te laten functioneren. Graag leg ik je     hieronder uit welke soorten cookies ik gebruik.

 1. Functionele cookies
  Functionele cookies zijn nodig voor het correct laten functioneren van (delen van)
  mijn website. Bijvoorbeeld cookies van Vimeo en YouTube zorgen dat je mijn video’s kunt bekijken op mijn website (op dit moment is dat nog niet van toepassing).

 

 1. Analytische cookies
  Analytische cookies zijn voor mij belangrijk. Zonder anonieme input van jou en andere bezoekers heb ik geen beeld van het gebruik van de website en hoe ik deze kan verbeteren om de gebruikservaring en de geboden informatie voor jou nog beter aan te laten sluiten. Daarom gebruik ik Google Analytics.
  Google Analytics gebruikt hiervoor cookies. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van mijn websites (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt en rapporten over de website-activiteit op te stellen. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van mijn websites geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
  Op dit moment gebruik ik nog geen Google Analytics.

 

 1. Marketing cookies
  Marketing cookies kan ik gebruiken om bij te houden welke pagina’s je bezoekt en interessant vindt op mijn site. Ik werk bv. met Facebook pixels waardoor ik de informatie en content die ik deel en advertenties die ik gebruik aan laten sluiten bij jouw interesse op basis van je website bezoek.
  Als je helemaal geen cookies wilt accepteren van welke website dan ook, dan kun je dit instellen in de standaard instellingen van je browser. Ik wijs je erop dat delen van mijn website mogelijk niet meer werken als je cookies uitschakelt.
  In de Nederlandse wet is opgenomen dat er een informatie- en toestemmingsplicht (opt-in) geldt voor het gebruik van cookies. Een opt-in betekent dat ik van tevoren toestemming moet vragen om cookies te mogen plaatsen op je computer. Daarom toon ik je bij het eerste bezoek aan de website eerst een cookie melding. Je kunt hierin aangeven of je hier wel of niet akkoord gaat met het gebruik van cookies. Wanneer je geen keuze maakt en ervoor kiest om mijn website te blijven gebruiken geef je automatisch akkoord voor het plaatsen van de cookies.

 

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kun je cookies makkelijk verwijderen via je browser. In deze handleiding van de Consumentenbond staat uitgelegd hoe je dat doet. Via de website Your Online Choices kun je bovendien uitzetten dat je advertenties te zien krijgt gebaseerd op jou online gedrag.