Ik werk onder bepaalde voorwaarden zodat ik jouw gezondheid en mijn gezondheid kan waarborgen. Deze 
voorwaarden zijn;

 

  • Je mag alleen komen als je je goed voelt, niet snottert, geen loopneus hebt of niest.

 

  • Zit je in een risicogroep, denk dan zelf goed na of je wil komen. Wil je dit wel dan is het verstandig om allebei een mondkapje te dragen en is je komst op eigen risico. Je moet dan zelf zorgen voor je eigen mondkapje.

 

  • Ik draag geen mondkapje, vind je het wel prettig dat ik dit doe dan kan dit uiteraard in goed overleg. Wil je zelf ook een mondkapje dragen dan moet je daar zelf voor zorgen.

 

  • Buiten naast de ingang van de kapsalon staat op een tafeltje desinfectie handgel die je eerst moet gebruiken voordat je naar binnen gaat.

 

  • Omdat ik geen 1,5 meter kan waarborgen in mijn kapsalon tussen klanten, plan ik tussen elke klant 30 minuten. Dit is voor uitloop en het schoonmaken van de kapsalon en zo kom je niet in contact met andere klanten. Dit betekent dat ik niet zoveel klanten op een dag kan doen als normaal, waardoor ik je misschien niet meteen volgende week kan helpen. Alvast bedankt voor je begrip.

 

  • Je mag wel samen komen als je uit een gezin komt die in hetzelfde huis woont.

 

  • Twijfel ik bij binnenkomst aan je gezondheid, dan staat het me vrij om onze afspraak te annuleren.

 

 

Alvast bedankt voor je begrip en je volledige medewerking, ik hoop je gauw te mogen begroeten in de kapsalon.

 

Liefdevolle groet, Saskia