Selecteer een pagina

Vroeger

Zolang ik me kan heugen wilde ik kapster worden, lekker met haren bezig zijn, het mooier maken, heerlijk vond ik dat. Ik deed dat vroeger vooral bij mijn barbies, dan was ik even helemaal in mijn eigen wereldje, dat was zo fijn. Doordat mijn moeder vanaf mijn 3ejaar chronisch ziek was en veel in het ziekenhuis lag, waar ik dan ook vaker dan mij lief was was, zorgde het wereldje van de barbies mooi maken me even een fijn en liefdevol gevoel.

Rode draad

Mijn moeder haar ziekte liep als een rode draad door mijn leven, een leven van zorgen en angsten om wat komen gaat. Waar ze konden steunden mijn ouders mij met elke beslissing die ik nam, en ik ging ervoor hoe zwaar het soms ook was op de kappersopleiding. Toen ik besloot na een aantal werkgevers te hebben gehad om voor mijzelf te beginnen stonden ze helemaal achter me en hielpen me daar waar ze konden, een droom was voor mij uitgekomen.

 

Gezin

De eerste 3 jaar runde ik mijn kapsalon in de Spitaalstraat in Zutphen, in die tijd leerde ik mijn man Erik kennen. Toen we besloten om samen te gaan wonen en een huis in Warnsveld te kopen, nam ik het besluit om mijn kapsalon verder te runnen vanuit mijn tuin en ik moet zeggen dat is echt fijn, vooral nu Job ook in ons leven is en ik hem op deze manier alle aandacht kan geven en altijd op tijd thuis ben als hij uit school is.

Onrust

Na een aantal jaren in mijn kapsalon in de tuin te hebben gewerkt merkte ik dat de band met mijn klant closer werd en ze me veel vertelde waar ik alleen maar naar kon luisteren. Ook zag ik dat vaak door stress veroorzaakt klanten veel haar en hoofdhuidproblemen kregen. Ik wist niet wat ik ermee moest en er kwam een onrust in mij die zei dat ik deze mensen beter wilde helpen dan alleen maar hun haren knippen of kleuren. Ik ben toen via de Anko op verschillende trainingen en seminars terecht gekomen die over haar en hoofdhuidproblemen gingen. Daar liep ik tegen het merk Mediceuticals aan en ik was meteen verkocht, dit merk was wat ik zocht en hun begeleiding en kennis hielp mij nog verder. Ik heb ondertussen dan ook veel mensen kunnen helpen met hun haar en hoofdhuidproblemen.

Verandering

In 2013 overleed mijn moeder en dat bracht weer onrust in mijn leven en in mijn werk. Ik wilde meer maar wat wist ik niet, zo bleef ik een aantal jaren door modderen in mijn leven en in mijn kapsalon. Ik merkte dat ik mensen op een nog dieper niveau wilde gaan helpen, alleen wist ik nog niet hoe. In 2015 ben ik een traject aan gegaan met een loopbaancoach omdat ik er zelf niet meer uitkwam. Dit heeft mij veel inzichten gegeven en ben ik in 2016 begonnen met de opleiding als Neuro Energetische Integratie Coach die ik in december van dat jaar heb afgerond. Nu kan ik mensen mooi maken, helpen met hun haar en hoofdhuidproblemen en ze ook helpen met hun innerlijke wereld. Dat ik dit allemaal kan aanbieden voelt zo goed en compleet.

Missie en Visie

Mijn visie is dat uiterlijk en innerlijk onvermijdelijk met elkaar verbonden is. Dat je van buiten pas kan gaan stralen als je innerlijk ook goed en gezond is. Mooie haren beginnen bij een gezonde hoofdhuid.

Mijn missie is dan ook om mensen zich weer goed te laten voelen met hun innerlijk en uiterlijk.

 

Wie ben ik nog meer

Naast kapster en coach ben ik ook nog de vrouw van een lieve man en een fantastische zoon. Hou ik van heerlijke wandelingen in de natuur, met thee of een cappuccino onder een dekentje op de bank met een goed boek of een leuke serie op tv, gezellig met vriendinnen afspreken, bioscoopje pakken, lekker uiteten en een dagje sauna ben ik ook altijd voor te porren.

 

Voel je een klik en zou je je door mij wel willen laten mooi maken of wil je haar en/of hoofdhuid advies, dan zou ik zeggen bel me en maak een afspraak.

 

Zie ik je gauw in mijn kapsalon?