Vroeger

Zolang ik me kan heugen wilde ik kapster worden, lekker met haren bezig zijn, het mooier maken, heerlijk vond ik dat. Ik deed dat vroeger vooral bij mijn barbies, dan was ik even helemaal in mijn eigen wereldje, dat was zo fijn. Doordat mijn moeder vanaf mijn 3ejaar chronisch ziek was en veel in het ziekenhuis lag, waar ik dan ook vaker dan mij lief is was, zorgde het wereldje van de barbies mooi maken me even een fijn en liefdevol gevoel.

Rode draad

Mijn moeder haar ziekte liep als een rode draad door mijn leven, een leven van zorgen en angsten om wat komen gaat. Waar ze konden steunden mijn ouders mij met elke beslissing die ik nam, en ik ging ervoor hoe zwaar het soms ook was op de kappersopleiding. Toen ik besloot na een aantal werkgevers te hebben gehad om voor mijzelf te beginnen stonden ze helemaal achter me en hielpen me daar waar ze konden, een droom was voor mij uitgekomen.

Gezin

De eerste 3 jaar had ik in mijn kapsalon in de Spitaalstraat in Zutphen, in die tijd leerde ik mijn man Erik kennen. Toen we in 2008 besloten om samen te gaan wonen en een huis in Warnsveld te kopen, nam ik meteen het besluit om mijn kapsalon mee te verhuizen. Nu staat mijn kapsalon bij ons in de tuin en dat is erg fijn, vooral toen in 2009 Job in ons leven kwam. Ik vind het fijn om zo dichtbij huis te werken, zo ben ik altijd in de buurt als Job mij nodig heeft. En bij slecht weer ben ik zo thuis 😁.

Onrust

Na een aantal jaren in mijn kapsalon te hebben gewerkt, merkte ik dat de band tussen mij en mijn klanten closer werd en ze me veel  persoonlijke dingen vertelden. Ook zag ik bij hun steeds vaker door onder andere stress hoofdhuid en  haar problemen. Ik wist niet wat ik ermee moest en er kwam een onrust in mij die zei dat ik deze mensen beter wilde helpen dan alleen maar hun haren knippen of kleuren. Ik ben toen via de Anko op verschillende trainingen en seminars terecht gekomen die over hoofdhuid en haar problemen gingen. Daar liep ik tegen het merk Mediceuticals aan en ik was meteen verkocht, dit merk was wat ik zocht en hun begeleiding en kennis hielp mij nog veel verder. Ik heb ondertussen dan ook veel mensen kunnen helpen met hun hoofdhuid en haar problemen en kan me nu wel specialist daarin noemen 😃. 

Verandering

In 2013 overleed mijn moeder, ik wist dat die dag een keer zou komen en toch komt zo’n dag als donderslag bij heldere hemel. Naast het verdriet viel er ook een last van mij schouders. De zorgen om mijn moeder beheerste een deel mijn leven, toch zou ik het niet anders hebben gewild. Ik mis haar dan ook nog elke dag. Daarna kwam er een soort onrust in mijn hoofd, wat wil ik nou met mijn verdere leven? Ik wilde meer maar wat wist ik niet, zo bleef ik een aantal jaren door modderen. Ik kwam er achter dat ik mensen op een dieper niveau wilde helpen, alleen wist ik nog niet hoe. Om daar achter te komen ben ik in 2015 een traject aangegaan met een loopbaancoach. Dit heeft mij veel inzichten gegeven en zo ben ik in 2016 begonnen met de opleiding als Neuro Energetische Integratie Coach die ik in december van dat jaar heb afgerond. Nu kan ik mensen van buiten mooi maken, helpen met hun hoofdhuid en haar problemen en ze ook nog helpen met hun innerlijke struggles. Dat ik dit nu allemaal kan aanbieden voelt zo geweldig!

Missie en Visie

Mijn visie is dat uiterlijk en innerlijk onvermijdelijk met elkaar verbonden zijn. Je kunt pas stralen als allebei in balans is. Ze zeggen weleens, je kunt je nog zo mooi kleden, als je haren en je uitstraling niet goed zijn, is het niet compleet. Mooie haren beginnen bij een gezonde hoofdhuid. En je kunt pas stralen als je de sprankeling in jezelf weer voelt en je blokkades hebt opgelost.

Mijn missie is dan ook om mensen weer die sprankeling te laten voelen, zodat ze vol zelfvertrouwen de wereld aan kunnen. En niet onbelangrijk, blij en vol trots naar hun spiegelbeeld kunnen kijken 😃.

 Wie ben ik nog meer

Naast kapster en coach ben ik ook nog de vrouw van een lieve man en moeder van een fantastische zoon. Hou ik van heerlijke wandelingen in de natuur, met thee of een cappuccino onder een dekentje op de bank met een goed boek of een leuke serie op tv of Netflix. Gezellig met vriendinnen afspreken, bioscoopje pakken, lekker uiteten of een dagje sauna ben ik altijd voor te porren. Ik ben gek op chocola en overal waar chocola in zit 😊. Ik ben een echte kletskous, ook kan ik goed luisteren en sta ik altijd voor een ander klaar. Ik geef graag en ben zorgzaam.
Ik geloof dat dit in een notendop wel is wie ik ben. Voel je een klik, waar wacht je dan nog op en neem gauw contact met mij op.